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PIZONES RUIZ-HENESTROSA, VICTOR M.

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Grupos de Investigación
  • CIENCIA Y TECNOLOGIA DE SISTEMAS DISPERSOS
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Proyectos:

  • VALORIZACIÓN DE SUBPRODUCTOS AGROALIMENTARIOS MEDIANTE LA APLICACIÓN DE LA INGENIERÍA DE PRODUCTO A DISPERSIONES ALIMENTARIAS MODELOS DE ALIMENTOS ESP ( AGL2007-60045 - Investigador/a).
  • APLICACIÓN DE LA NANOTECNOLOGÍA E INGENIERÍA DE PRODUCTO A LA VALORIZACIÓN DE SUBPRODUCTOS AGROLIMENTARIO ( P06-AGR-01535 - Investigador/a).
  • BIOMIMÉTICA DE MATERIALES. SÍNTESIS DE BIOPOLOLIÉSTERES TIPO CUTINA Y SUS APLICACIONES TECNOLÓGICAS Y FARMACOLÓGICAS ( TEP-02550 - Investigador/a).
  • VALORIZACIÓN DE SUBPRODUCTOS LACTEOS DE INTERES INDUSTRIAL Y PARA EL DISEÑO DE ALIMENTOS PARA GRUPOS VULNERABLES ( XI.24 - Investigador/a).
  • PROPIEDADES FUNCIONALES DE POLIPÉPTIDOS PROCEDENTES DE HIDROLIZADOS PROTEICOS. APLICACIÓN A LA FORMULACIÓN DE DISPERSIONES ALIMENTARIAS Y DISEÑO Y DE ( AGL2004-01306 - Investigador/a).
  • AYUDAS PARA GRUPOS DE INVESTIGACIÓN DE ANDALUCIA ( AGR211 - Investigador/a).

Ayudas:

  • AYUDA PARA GRUPOS DE INVESTIGACIÓN DE ANDALUCÍA ( AGR211 - Investigador/a ).
  • AYUDAS PARA GRUPOS DE INVESTIGACIÓN DE ANDALUCÍA (AGR-211) ( AGR211 - Investigador/a ).
Publicaciones

Capítulo de Libros:

  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFECTO DE LA SACAROSA SOBRE LAS CARACTERÍSTICAS DINÁMICAS DE PELÍCULAS DE GLOBULINAS DE SOJA SOBRE LA INTERFASE AIRE-AGUA. Pag. 97 - 106. En: PROTEÍNAS ALIMENTARIAS Y COLOIDES DE INTERÉS INDUSTRIAL. SECRETARIADO DE PUBLICACIONES DE LA UNIVERSIDAD DE SEVILLA. 2005. ISBN 84-472-0884-2
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFECTO DEL PH Y DE LA FUERZA IÓNICA DEL MEDIO SOBRE CARACTERÍSTICAS DINÁMICAS DE PELÍCULAS DE GLOBULINAS DE LA SOJA ADSORBIDAS SOBRE LA INTERFASE AIRE. Pag. 181 - 185. En: COLOIDES E INTERFASES. EDICIONES UNIVERSIDAD DE SALAMANCA. 2005. ISBN 84-7800-524-2

Publicaciones en Revistas:

  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Ribourg, Lucie, Kermarrec, Alice, Anton, Marc, Pilosof-, Ana María Renata, Viau, Michelle, Meynier, Anne:
    Emulsifiers modulate the extent of gastric lipolysis during the dynamic in vitro digestion of submicron chia oil/water emulsions with limited impact o. En: Food Hydrocolloids. 2022. Vol. . Núm. . Pag. - 10.1016/j.foodhyd.2021.107336
  • Naso, Julieta, Bellesi, Fernando, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Pilosof-, Ana María Renata:
    A new methodology to assess the solubility of fatty acids: Impact of food emulsifiers.. En: Food Research International. 2021. Vol. . Núm. . Pag. - 10.1016/j.foodres.2020.109829
  • Bellesi, Fernando , Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Pilosof-, Ana María Renata:
    LIPOLYSIS OF SOY PROTEIN AND HPMC MIXED EMULSION AS MODULATED BY INTERFACIAL COMPETENCE OF EMULSIFIERS. En: Food Hydrocolloids. 2020. Vol. . Núm. . Pag. - 10.1016/j.foodhyd.2019.105328
  • Zazzali, Ignacio, Aguirre, Tatiana, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Santagapita, Patricio, Perullini, Mercedes:
    EFFECTS OF pH, EXTRUSION TIP SIZE AND STORAGE PROTOCOL ON THE STRUCTURAL PROPERTIES OF Ca(II)-ALGINATE BEADS. En: Carbohydrate Polymers. 2019. Vol. . Núm. . Pag. - 10.1016/j.carbpol.2018.11.051
  • Naso, Julieta, Bellesi, Fernando, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Pilosof-, Ana María Renata:
    STUDIES ON THE INTERACTIONS BETWEEN BILE SALTS AND FOOD EMULSIFIERS UNDER IN VITRO DUODENAL DIGESTION CONDITIONS TO EVALUATE THEIR BILE SALT BINDING P. En: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 2019. Vol. . Núm. . Pag. -
  • Bellesi, Fernando A., Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Maldonado-Valderrama, Julia, Del Castillo-Santaella, Mª Teresa, Pilosof-, Ana María Renata:
    Comparative interfacial in vitro digestion of protein and polysaccharide oil/water films. En: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 2018. Vol. 161. Núm. . Pag. 547-554 https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2017.11.027
  • Castro, Pedro , Sousa, Flavia, Magalhaes, Rui, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Pilosof-, Ana María Renata, Madureira, Ana, Sarmento, Bruno, Pintado, Manuela:
    INCORPORATION OF BEADS INTO ORAL FILMS FOR BUCCAL AND ORAL DELIVERY OF BIOACTIVE MOLECULES. En: Carbohydrate Polymers. 2018. Vol. . Núm. . Pag. - 10.1016/j.carbpol.2018.04.032
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Martinez, María J., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana María Renata:
    Mixed soy globulins and beta-lactoglobulin systems behaviour in aqueous solutions and at the air-water interface. En: Food Hydrocolloids. 2014. Vol. 35. Núm. . Pag. 106-114
  • Martinez, María J., Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana María Renata:
    FOAMING AND SURFACE PROPERTIES OF CASEIN GLYCOMACROPEPTIDE-GELATIN MIXTURES AS AFFECTED BY THEIR INTERACTIONS IN THE AQUEOUS PHASE. En: Food Hydrocolloids. 2013. Vol. 33. Núm. . Pag. 48-57
  • Martinez, Maria J., Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana María Renata:
    Interfacial and foaming interactions between casein glycomacropeptide (CMP) and propylene glycol alginate. En: Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 2012. Vol. 95. Núm. . Pag. 214-221 doi:10.1016/j.colsurfb.2012.02.045
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    IMPROVING THE FUNCTIONAL PROPERTIES OF SOY GLYCININ BY ENZYMATIC TREATMENT. ADSORPTION AND FOAMING CHARACTERISTICS. En: Food Hydrocolloids. 2009. Vol. 23. Núm. 2. Pag. 377-386
  • Alvarez-Gómez, José Manuel, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    THE ROLE OF STATIC AND DYNAMIC CHARACTERISTICS OF DIGLYCEROL ESTERS AND [BETA]-LACTOGLOBULIN MIXED FILMS FOAMING. 1. DYNAMIC PHENOMENA AT THE AIR-WATE. En: Food Hydrocolloids. 2008. Vol. 22. Núm. 6. Pag. 1105-1116
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFFECT OF SUCROSE ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF SOY GLOBULINS: ADSORPTION AND FOAM CHARACTERISTICS.. En: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2008. Vol. 56. Núm. 7. Pag. 2512-2521
  • Alvarez-Gómez, José Manuel, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    ROLE OF STATIC AND DYNAMIC CHARACTERISTICS OF DIGLYCEROL ESTERS AND [BETA]-LACTOGLOBULIN MIXED FILMS ON FOAMING, 2: ADSORPTION AND FOAMING. En: Food Hydrocolloids. 2008. Vol. 22. Núm. 7. Pag. 1298-1309
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    ADSORPTION AND FOAMING CHARACTERISTICS OF SOY GLOBULINS AND TWEEN 20 MIXED SYSTEMS. En: Industrial & Engineering Chemistry Research. 2008. Vol. 47. Núm. 9. Pag. 2876-2885
  • Martinez-,Karina D., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    EFFECT OF LIMITED HYDROLYSIS OF SOY PROTEIN ON THE INTERACTIONS WITH POLYSACCHARIDES AT THE AIR-WATER INTERFACE. En: Food Hydrocolloids. 2007. Vol. 21. Núm. 5-6. Pag. 813-822
  • Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Miñones-Conde, José Manuel, Millán-Lilnares,Herminia, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Millán-Rodriguez, Francisco:
    INTERFACIAL AND FOAMING PROPERTIES OF ENZYME-INDUCED HYDROLYSIS OF SUNFLOWER PROTEIN ISOLATE. En: Food Hydrocolloids. 2007. Vol. 21. Núm. 5-6. Pag. 782-793
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    FORMULATION ENGINEERING CAN IMPROVE THE INTERFACIAL AND FOAMING PROPERTIES OF SOY GLOBULINS.. En: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2007. Vol. 55. Núm. 15. Pag. 6339-6348
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Yust-Escobar, María Del Mar, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    INTERFACIAL AND FOAMING CHARACTERISTICS OF SOY GLOBULINS AS A FUNCTION OF PH AND IONIC STRENGTH. En: Colloids and Surfaces. A, Physicochemical and Engineering Aspects. 2007. Vol. 309. Núm. 1-3. Pag. 202-215
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Yust-Escobar, María Del Mar, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    LIMITED ENZYMATIC HYDROLYSIS CAN IMPROVE THE INTERFACIAL AND FOAMING CHARACTERISTICS OF BETA-CONGLYCININ.. En: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2007. Vol. 55. Núm. 4. Pag. 1536-1545
  • Martinez-,Karina D., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    SOY PROTEIN-POLYSACCHARIDES INTERACTIONS AT THE AIR-WATER INTERFACE. En: Food Hydrocolloids. 2007. Vol. 21. Núm. 5-6. Pag. 804-812
  • Rodríguez-Niño, Maria Rosario, Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    MILK AND SOY PROTEIN FILMS AT THE AIR-WATER INTERFACE. En: Food Hydrocolloids. 2005. Vol. 19. Núm. 3. Pag. 417-428

Aportaciones a Congresos:

  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Martínez-,María Julia, Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    A DYNAMIC LIGHT SCATTERING STUDY ON THE COMPLEX ASSEMBLY OF GLYCININ AND BETA-CONGLYCININ IN AQUEOUS SOLUTIONS. Comunicación en congreso. FOOD COLLOIDS 2010 ON THE ROAD FROM INTERFACES TO CONSUMERS () (.2010.GRANADA, ESPAÑA). . 2010
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Martinez-,Karina D., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    ESTUDIO DEL EFECTO DE LA CONCENTRACIÓN PROTEICA Y DEL PH DEL MEDIO ACUOSO SOBRE LAS PROPIEDADES ESPUMANTES DE PROTEÍNAS DE GIRASOL. Poster en Congreso. XII CONGRESO ARGENTINO DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS (12) (12.2009.CONCORDIA- ENTRE RÍOS (ARGENTINA)). CONCORDIA- ENTRE RÍOS (ARGENTINA). 2009
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pilosof-, Ana M.R., Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    ¿DEPENDEN LAS CARACTERÍSTICAS ESPUMANTES DEL MÉTODO DE ESPUMEO?. Poster en Congreso. III Reunión Ibérica de Coloides e Interfases (RICI) - VIII Reunión del Grupo Especializado de Coloides e Interfases (GECI). . 2009
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Martínez-,María Julia, Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    ESTUDIO DE LA ASOCIACIÓN DE LA GLICININA Y BETA-CONGLICININA DE SOJA POR DISPERSIÓN DINÁMICA DE LUZ. Poster en Congreso. III CONGRESO INTERNACIONAL DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS (3) (3.2009.CORDOBA (ARGENTINA)). CORDOBA (ARGENTINA). 2009
  • Pérez-, Oscar E., Martinez-,Karina D., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    COMPETITIVE ADSORPTION BETWEEN SURFACE-ACTIVE POLYSACCHARIDE AND PROTEINS: SURFACE PRESSURE AND FILM RHEOLOGY BEHAVIOUR. Conferencia Congreso no publicada. FOOD COLLOIDS 2008: CREATING STRUCTURE, DELIVERING FUNCTIONALITY (12) (12.2008.LE MANS, FRANCE). LE MANS, FRANCE. 2008
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    IMPROVING SOY GLOBULIN FUNCTIONALITY VIA FORMULATION AND PROCESSING FACTORS. Poster en Congreso. FOOD COLLOIDS 2008: CREATING STRUCTURE, DELIVERING FUNCTIONALITY (12) (12.2008.LE MANS, FRANCE). LE MANS, FRANCE. 2008
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFFECT OF DIFFERENT PROCESSING CONDITIONS TO IMPROVE SOY GLOBULIN FUNCTIONALITY. Poster en Congreso. INTERNATIONAL FUNCTIONAL FOODS CONFERENCE / EULAFF-CYTED () (.2008.OPORTO, PORTUGAL). . 2008
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Yust-Escobar, María Del Mar, Pedroche-Jiménez, Justo Javier, Millán-Rodriguez, Francisco, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    ENZIMATIC PROCESSING OF VEGETABLE PROTEIN: AN ALTERNATIVE TO IMPROVE THEIR FUNCTIONAL PROPERTIES AND BIOACTIVITY. Poster en Congreso. INTERNATIONAL WORKSHOP BUBBLE AND DROP INTERFACES () (.2007.GRANADA, ESPAÑA). . 2007
  • Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Carrera-Sánchez, Cecilio, Cejudo-Fernández,Marta, Rodríguez-Niño, Maria Rosario, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Alvarez-Gómez, José Manuel:
    NANOTECHNOLOGY AND ITS APPLICATIONS IN FOOD DISPERSION FORMULATIONS. Poster en Congreso. INTERNATIONAL WORKSHOP BUBBLE AND DROP INTERFACES () (.2007.GRANADA, ESPAÑA). . 2007
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    HOW PROCESSING CONDITIONS CAN IMPROVE THE INTERFACIAL AND FOAMING PROPERTIES OF SOY GLOBULINS. Conferencia Congreso no publicada. INTERNATIONAL WORKSHOP BUBBLE AND DROP INTERFACES () (.2007.GRANADA, ESPAÑA). . 2007
  • Martinez-,Karina D., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    EFFECT OF LIMITED HYDROLYSIS OF SOY PROTEIN ON THE INTERACTIONS WITH POLYSACCHARIDES AT THE AIR-WATER INTERFACE. Comunicación en congreso. IV JORNADAS INTERNACIONALES DE PROTEÍNAS Y COLOIDES ALIMENTARIOS (4) (4.2007.BUENOS AIRES (ARGENTINA)). BUENOS AIRES (ARGENTINA). 2007
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    OPTIMIZACIÓN DE LAS PROPIEDADES INTERFACIALES, ESPUMANTES Y BIOLÓGICAS DE PROTEÍNAS ALIMENTARIAS A TRAVÉS DE LA INGENIERÍA DE PRODUCTO Y LA FORMULACIÓ. Conferencia Congreso no publicada. IV JORNADAS INTERNACIONALES DE PROTEÍNAS Y COLOIDES ALIMENTARIOS (4) (4.2007.BUENOS AIRES (ARGENTINA)). BUENOS AIRES (ARGENTINA). 2007
  • Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Niño, Maria Rosario, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Alvarez-Gómez, José Manuel:
    PROPIEDADES INTERFACIALES, ESPUMANTES Y EMULSIONANTES DE PROTEÍNAS LÁCTEAS. Ponencia en Congreso. JORNADAS INTERNACIONALES DE PRODUCTOS LÁCTEOS FUNCIONALES (1) (1.2006.MADRID). . 2006
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    INTERFACIAL AND FOAMING CHARACTERISTICS OF SOY GLOBULINS AS A FUNCTION OF PH AND IONIC STRENGTH. Conferencia Congreso no publicada. EUFOAM 2006 (6) (6.2006.POSTDAM (GERMANY)). POSTDAM (GERMANY). 2006
  • Martinez-,Karina D., Carrera-Sánchez, Cecilio, Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Rodríguez-Patino, Juan Miguel, Pilosof-, Ana M.R.:
    EFFECT OF LIMITED HYDROLYSIS OF SOY PROTEIN ON THE INTERACTIONS WITH POLYSACCHARIDES AT THE AIR-WATER INTERFACE. Poster en Congreso. FOOD COLLOIDS 2006: SELF-ASSEMBLY AND MATERIAL SCIENCE () (.2006.NESTLE RESEARCH AND UNIV FRIBOURG (LAUSANNE, SWITZERLAND)). NESTLE RESEARCH AND UNIV FRIBOURG (LAUSANNE, SWITZERLAND). 2006
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    LIMITED ENZYMATIC HYDROLISIS CAN IMPROVE THE FOAMING CHARACTERISTICS OF SOY GLOBULINS. Poster en Congreso. EUFOAM 2006 (6) (6.2006.POSTDAM (GERMANY)). POSTDAM (GERMANY). 2006
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFECTO DEL PH Y DE LA FUERZO IÓNICA DEL MEDIO SOBRE CARACTERÍSTICAS DINÁMICAS DE PELÍCULAS DE GLOBULINAS DE LA SOJA ADSORBIDAS SOBRE LA INTERFASE AIRE. Poster en Congreso. VI REUNIÓN DEL GRUPO ESPECIALIZADO DE COLOIDES E INTERFASES Y I REUNIÓN IBÉRICA DE COLOIDES E INTERFASES () (.2005.SALAMANCA, ESPAÑA). SALAMANCA, ESPAÑA. 2005
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    THE EFFECT OF PH AND SUCROSE ON INTERFACIAL AND FOAMING PROPERTIES OF SOY GLOBULINS. Poster en Congreso. CONGRESO MEDITERRÁNEO DE INGENIERÍA QUÍMICA (10.2005.BARCELONA, ESPAÑA). . BARCELONA, ESPAÑA. 2005
  • Pizones-Ruiz-Henestrosa, Victor M., Carrera-Sánchez, Cecilio, Rodríguez-Patino, Juan Miguel:
    EFECTO DE LA SACAROSA SOBRE LAS CARACTERÍSTICAS DINÁMICAS DE PELÍCULAS DE GLOBULINAS DE SOJA SOBRE LA INTERFASE AIRE-AGUA. Poster en Congreso. JORNADA INTERNACIONAL DE PROTEÍNAS Y COLOIDES DE INTERÉS INDUSTRIAL (2.2003.SEVILLA, ESPAÑA). Santander (ESPAÑA). 2003