|
|
CASALES GARCIA, VICENTEPerfil en ORCID: 0000-0001-8537-7023 Perfil en ResearcherID: X-2949-2018 Perfil en Scopus: 57213147678\ Grupos de Investigación - MÉTODOS CUALITATIVOS Y OPTIMIZACIÓN EN SISTEMAS DINÁMICOS ECONÓMICOS
PublicacionesCapítulo de Libros: - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
A Study on How Colour Food Influences Gastronomic Tourism in Spanish and Latino-American People. Pag. 81 - 89. En: Advances in Tourism, Technology and Systems. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 345. . Springer, Singapore.. 2023. ISBN 978-981-99-0339-9 - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
Sentiment Analysis of Gastronomic Posts from Colour Palettes and Narrative Content. Pag. 311 - 319. En: Frontiers in Artificial Intelligence and Applications Volume 375. IOS Press. 2023. ISBN 978-1-64368-448-2 (print) | 978-1-64368-449-9 (online) - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
Modelo Econométrico de la Satisfacción en Cruceros. Pag. 135 - 145. En: Nuevas estrategias para un turismo sostenible. Aranzadi. 2022. ISBN 978-84-1124-804-4 - Casales, Vicente, Museros, Lledo, Sanz, Ismael, Falomir, Zoe, González-Abril, Luis:
Extracting Feeling from Food Colour. Pag. 15 - 24. En: Advances in Tourism, Technology and Smart Systems, Smart Innovation, Systems and Technologies. Springer, Singapore. 2019. ISBN 978-981-15-2023-5
Publicaciones en Revistas: - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. En: Food Quality And Preference. 2023. Vol. . Núm. . Pag. - https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2022.104701 - Casales, Vicente, Falomir-llansola, Zoe, Museros, Lledó, Sanz-blasco, Ismael, González-Abril, Luis:
A study on how food color may determine the categorization of a dish. En: International Journal of Uncertainty, Fuzziness and Knowledge-Based Systems. 2022. Vol. 30. Núm. Supp22. Pag. 293-308 https://doi.org/10.1142/S0218488522400232 - Casales-Garcia, Vicente, Vazquez, Teodoro, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
Oportunidades de Empleo en la industria Turística de Cruceros de Andalucía. Retos Post-COVID 19. En: Revista Turismo & Desenvolvimento. 2021. Vol. . Núm. 37. Pag. 47-58 - Bouças-da Silva, David Leonardo, Rodrigues - Pinho, Thays Regina , Casales, Vicente, Carneiro - De Almeida, Igor :
LA GOBERNANZA EN EL PARQUE NACIONAL DE LOS LENÇÓIS MARANHENSES, BRASIL: análisis preliminar del voucher digital sobre la perspectiva del trade. En: Turydes. 2020. Vol. 13. Núm. 28. Pag. - - Casales, Vicente, Vazquez, Teodoro, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
Análisis de la Satisfacción de los Clientes de Cruceros Turísticos y Propuestas de Mejoras.. En: RISTI: Revista Ibérica de Sistemas e Tecnologias da Informação. 2019. Vol. 24. Núm. 11/2019. Pag. 313-320
Aportaciones a Congresos: - Casales-Garcia, Vicente, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
Design of nougat packaging based on emotions expectation derived from the colour and shape. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022 - Casales-Garcia, Vicente, González-Abril, Luis:
Categorization of Food Images by Analysing the Harmony of their Qualitative Colour Palettes.. Ponencia en Congreso. QR 2022 35th International Workshop on Qualitative Reasoning Co-located at International Conference on Artificial Intelligence (IJCAI¿22). Viena, Austria. 2022 - Casales-Garcia, Vicente:
Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022 - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
Extracting Feeling From Food Colour. Ponencia en Congreso. The 2019 International Conference on Tourism, Technology & Systems,. Buenos Aires, Argentina. 2019 - Casales, Vicente, Buenaño-allauca, Monica, González-Abril, Luis:
Un estudio inicial sobre la influencia del color en el turismo gastronçomico y hotelero. Comunicación en congreso. Tourism & Management Studies International Conference. Faro, Portugal. 2018 - Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
Gastronomy throughout history. Gastronomic tourism in Andalusia. Comunicación en congreso. Asistencia II International Conference Tourism Dynamics and Trends. Facultad de Turismo y Finanzas, UNIVERSIDAD DE SEVILLA. 2017
|