Logotipo de la Universidad de Sevilla LA US ESTUDIAR INVESTIGAR VIVIR LA US EMPRESAS INTERNACIONAL TRABAJA EN LA US
 
 
Incio  >  
 
 

CASALES GARCIA, VICENTE

Perfil en ORCID: 0000-0001-8537-7023

Perfil en ResearcherID: X-2949-2018

Perfil en Scopus: 57213147678\

Grupos de Investigación
  • MÉTODOS CUALITATIVOS Y OPTIMIZACIÓN EN SISTEMAS DINÁMICOS ECONÓMICOS
Publicaciones

Capítulo de Libros:

  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    A Study on How Colour Food Influences Gastronomic Tourism in Spanish and Latino-American People. Pag. 81 - 89. En: Advances in Tourism, Technology and Systems. Smart Innovation, Systems and Technologies, vol 345. . Springer, Singapore.. 2023. ISBN 978-981-99-0339-9
  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    Sentiment Analysis of Gastronomic Posts from Colour Palettes and Narrative Content. Pag. 311 - 319. En: Frontiers in Artificial Intelligence and Applications Volume 375. IOS Press. 2023. ISBN 978-1-64368-448-2 (print) | 978-1-64368-449-9 (online)
  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    Modelo Econométrico de la Satisfacción en Cruceros. Pag. 135 - 145. En: Nuevas estrategias para un turismo sostenible. Aranzadi. 2022. ISBN 978-84-1124-804-4
  • Casales, Vicente, Museros, Lledo, Sanz, Ismael, Falomir, Zoe, González-Abril, Luis:
    Extracting Feeling from Food Colour. Pag. 15 - 24. En: Advances in Tourism, Technology and Smart Systems, Smart Innovation, Systems and Technologies. Springer, Singapore. 2019. ISBN 978-981-15-2023-5

Publicaciones en Revistas:

  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. En: Food Quality And Preference. 2023. Vol. . Núm. . Pag. - https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2022.104701
  • Casales, Vicente, Falomir-llansola, Zoe, Museros, Lledó, Sanz-blasco, Ismael, González-Abril, Luis:
    A study on how food color may determine the categorization of a dish. En: International Journal of Uncertainty, Fuzziness and Knowledge-Based Systems. 2022. Vol. 30. Núm. Supp22. Pag. 293-308 https://doi.org/10.1142/S0218488522400232
  • Casales-Garcia, Vicente, Vazquez, Teodoro, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
    Oportunidades de Empleo en la industria Turística de Cruceros de Andalucía. Retos Post-COVID 19. En: Revista Turismo & Desenvolvimento. 2021. Vol. . Núm. 37. Pag. 47-58
  • Bouças-da Silva, David Leonardo, Rodrigues - Pinho, Thays Regina , Casales, Vicente, Carneiro - De Almeida, Igor :
    LA GOBERNANZA EN EL PARQUE NACIONAL DE LOS LENÇÓIS MARANHENSES, BRASIL: análisis preliminar del voucher digital sobre la perspectiva del trade. En: Turydes. 2020. Vol. 13. Núm. 28. Pag. -
  • Casales, Vicente, Vazquez, Teodoro, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
    Análisis de la Satisfacción de los Clientes de Cruceros Turísticos y Propuestas de Mejoras.. En: RISTI: Revista Ibérica de Sistemas e Tecnologias da Informação. 2019. Vol. 24. Núm. 11/2019. Pag. 313-320

Aportaciones a Congresos:

  • Casales-Garcia, Vicente, Luque-Sendra, Amalia, González-Abril, Luis:
    Design of nougat packaging based on emotions expectation derived from the colour and shape. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022
  • Casales-Garcia, Vicente, González-Abril, Luis:
    Categorization of Food Images by Analysing the Harmony of their Qualitative Colour Palettes.. Ponencia en Congreso. QR 2022 35th International Workshop on Qualitative Reasoning Co-located at International Conference on Artificial Intelligence (IJCAI¿22). Viena, Austria. 2022
  • Casales-Garcia, Vicente:
    Assessing the influence of colour and glass type on beer expectations. Poster en Congreso. 10th European Conference on Sensory and Consumer Research,. TURKU, FINLANDIA. 2022
  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    Extracting Feeling From Food Colour. Ponencia en Congreso. The 2019 International Conference on Tourism, Technology & Systems,. Buenos Aires, Argentina. 2019
  • Casales, Vicente, Buenaño-allauca, Monica, González-Abril, Luis:
    Un estudio inicial sobre la influencia del color en el turismo gastronçomico y hotelero. Comunicación en congreso. Tourism & Management Studies International Conference. Faro, Portugal. 2018
  • Casales, Vicente, González-Abril, Luis:
    Gastronomy throughout history. Gastronomic tourism in Andalusia. Comunicación en congreso. Asistencia II International Conference Tourism Dynamics and Trends. Facultad de Turismo y Finanzas, UNIVERSIDAD DE SEVILLA. 2017